۱۳۹۹ دوشنبه ۲۸ مهر
آموزش آنلاین دوره‌های آموزش زبان فارسی
بالغ بر 150 زبان‌آموز از کشورهای، آمریکا، چک، هلند، لبنان، سوریه، عراق، پاکستان و هندوستان دوره‌های آموزش زبان را از سطح مقدماتی تا سطح پیشرفته به‌صورت آنلاین و با به‌روزترین سیستم‌ آموزش مجازی در این مرکز در حال فراگیری زبان فارسی هستند.
مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان دانشگاه اصفهان، دوره‌های آموزش زبان را از سطح مقدماتی تا سطح پیشرفته به‌صورت آنلاین و با به‌روزترین سیستم‌ آموزش مجازی برگزار می‌کند. این مرکز بالغ بر 150 زبان‌آموز از کشورهای، آمریکا، چک، هلند، لبنان، سوریه، عراق، پاکستان، هندوستان داراست و با مجرب‌ترین مدرسان در امر آموزش زبان فارسی و با به‌روزترین محتوای آموزشی در حال خدمت‌رسانی است.
تاریخ:
1399/07/20
تعداد بازدید:
منبع:
دانشگاه اصفهان
نشانی: اصفهان، میدان آزادی، خیابان هزار جریب، دانشگاه اصفهان، مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی به غیرفارسی‌زبانان
نشانی پست الکترونیک: int-office@ui.ac.ir
شماره تماس: 37935157-31-98+