۱۴۰۳ يکشنبه ۱۸ شهريور

کارگاه تربیت مدرس زبان فارسی به غیرفارسی زبانان

مرکز بین‌المللی آموزش زبان فارسی دانشگاه اصفهان برگزار می‌کند کارگاه تربیت مدرس زبان فارسی

به دلیل برخی در خواست‌ها مهلت ثبت نام تا تاریخ 16 مرداد 1403 تمدید شد.

متقاضیان برای ثبت‌نام در دوره :

مشخصات و مدارک هویتی (کارت ملی و شماره تماس) و تحصیلی (آخرین مدرک تحصیلی)

و رسید پرداخت خود را به ایمیل: pllc.ui.ac@gmail.com  ارسال کنید.

هزینه دوره مرحله به مرحله پرداخت شود.
 ساعات برگزاری کلاس‌ها پس از پایان زمان ثبت نام و قبل از شروع کلاس‌ها اعلام خواهد شد.
در پایان هرمرحله از دوره آزمون برگزار می‌شود که در صورت موفقیت متقاضی هم می‌تواند در مرحله بعدی شرکت کند و هم گواهی دریافت کند.

کسانی که در زبان‌های  چینی، اردو، روسی، کره‌ای، ژاپنی، اسپانیایی و ... مهارت دارند، در طول دوره و فرایند جذب از امتیاز ویژه برخوردارند.

شیوه پرداخت:

پس از ورود به سایتepay.ui.ac.ir روی «حوزه ریاست» کلیک کنید.

فرمی باز می‌شود. در فرم موضوع را: «روابط بین‌الملل» و آیتم را: «آموزش زبان فارسی» انتخاب کنید.

سپس همه اطلاعات خواسته شده را به نام متقاضی تکمیل و با تأیید آن وارد درگاه پرداخت شوید.

پس از پایان فرایند پرداخت، از فیش صادره پرینت بگیرید و آن را برای بررسی به مرکز ارسال کنید.

تاریخ:
1403/04/30